Lees onze

blog

Wij nemen je graag mee in onze visie en geven graag inspiratie voor thuis…

Blog

Praten met kinderen

Vanuit de Reggio Emilia methode gezien is kinderparticipatie belangrijk, ook in de communicatie. In deze blog vertellen we hoe we bij Zien communiceren met onze BSO kinderen en waarom.

meer zien »
Interview

Risicovol spel

Wat is risicovol spel en waarom is dit voor kinderen zo van belang? In dit interview met Judith Stolwijk leggen we het belang hiervan uit en geven je mooie voorbeelden hoe je dit simpel kan toepassen.

meer zien »
Interview

Kennismaken met Ermina

Hoe is het om locatiemanager te zijn van twee locaties? In dit interview krijgen we een inkijkje in een dag van locatiemanager Ermina. Zij neemt ons mee in haar dagelijkse bezigheden en uitdagingen.

meer zien »
Blog

Spelen met licht

Licht is fantastisch om mee te spelen en te experimenteren. In deze blog nemen we je mee hoe we binnen Zien gebruik maken van verschillende materialen en mogelijkheden om zo de kinderen te prikkelen op onderzoek uit te gaan.

meer zien »
Blog

Je blijft je verwonderen

Onze kernwaarde ‘Verwondering’ is een term die je bij ons vaak terugziet. Je leest dit bijvoorbeeld terug in ons pedagogisch beleid, op onze website, blogs en social media. Maar wat bedoelen wij nu precies met verwondering? Lees snel verder en laat je verwonderen.

meer zien »

Met eigen ogen zien hoe wij werken?

Created with Snap