Lees onze

blog

Wij nemen je graag mee in onze visie en geven boordevol inspiratie voor thuis…

Interview

Risicovol spel

Wat is risicovol spel en waarom is dit voor kinderen zo van belang? In dit interview met Judith Stolwijk leggen we het belang hiervan uit en geven je mooie voorbeelden hoe je dit simpel kan toepassen.

meer zien »
Interview

Kennismaken met Ermina

Hoe is het om locatiemanager te zijn van twee locaties? In dit interview krijgen we een inkijkje in een dag van locatiemanager Ermina. Zij neemt ons mee in haar dagelijkse bezigheden en uitdagingen.

meer zien »
Blog

Spelen met licht

Licht is fantastisch om mee te spelen en te experimenteren. In deze blog nemen we je mee hoe we binnen Zien gebruik maken van verschillende materialen en mogelijkheden om zo de kinderen te prikkelen op onderzoek uit te gaan.

meer zien »
Blog

Je blijft je verwonderen

Onze kernwaarde ‘Verwondering’ is een term die je bij ons vaak terugziet. Je leest dit bijvoorbeeld terug in ons pedagogisch beleid, op onze website, blogs en social media. Maar wat bedoelen wij nu precies met verwondering? Lees snel verder en laat je verwonderen.

meer zien »
Blog

Herfst, herfst wat heb je te koop?

Na een lange, mooie zomer is het nu ineens weer herfst. De herfst is het jaargetijde dat ons de meest prachtige materialen uit de natuur brengt. Maak een wandeling in het bos of park en ga op zoek naar herfstmaterialen. In deze blog lees je wat de herfst allemaal te koop heeft en hoe wij voorstellen doen met herfstmaterialen.

meer zien »
zomerschatten op het strand
Blog

Zomerschatten

Het is vakantie, wat fijn! De zomer is hét perfecte seizoen om buiten op ontdekking te gaan. Juist op vakantie kun je kinderen laten verwonderen over alles wat de natuur ons aan schatten te bieden heeft. In deze blog lees je waar je zomerschatten kunt vinden en wat je ermee kunt doen.

meer zien »

Met eigen ogen zien hoe wij werken?

Created with Snap