Kinderopvang Zien zoekt voor onze locatie in Haren een:

BSO Coördinator (24 uur)

 • 24 uur
 • Haren
 • MBO

Functieomschrijving

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.

Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw!

 

Wat ga je doen?
Als BSO-coördinator ondersteun je de locatiemanager bij het implementeren van nieuwe ideeën en ben je het aanspreekpunt voor BSO- collega’s. De locatiemanager is eindverantwoordelijk. In overleg neem je beslissingen en zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten. Je bent de kartrekker in het bedenken en uitvoeren van (sport)activiteiten. Je werkt met de pedagogische visie van Reggio Emilia en biedt vanuit deze visie activiteiten aan die voorstellen worden genoemd. Door het klaarzetten van een voorstel gaan kinderen zelf op onderzoek uit met hun creativiteit en fantasie.

Van je contracturen werk je 20 uur op de groep en heb je 4 uur voor de coördinerende taken.

 

De locatie
De groene BSO is een opvang voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Deze BSO is gevestigd in hetzelfde nieuwe gebouw als voetbalvereniging VV Gorecht. Het wordt de groene BSO genoemd vanwege de enorme hoeveelheid buitenruimte die we daar tot onze beschikking hebben. Je hebt daar de mogelijkheid om te spelen op een groot voetbalveld, diverse kleine veldjes en de atletiekbaan. Samen met de kinderen ben je hier veel te vinden voor verschillende sport- en spelactiviteiten.

 

Wie ben jij?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen op de groep. Je bent creatief en sportief en hebt een organisatorisch vermogen. Je legt snel verbinding met anderen. Verder breng je mee:

 • Een diploma dat kwalificeert voor het werken in de kinderopvang volgens de cao Kinderopvang in de richting van (maatschappelijke) zorg en/ of sport en bewegen;
 • Affiniteit met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar;
 • Ervaring in de kinderopvang in een vergelijkbare rol;
 • Weet ideeën om te zetten in de praktijk;
 • Van nature een verbinder.

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

 

Wat wij jou bieden
Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;
 • Een contract voor 24 uur per week;
 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 7 (€2453,- tot €3245,-);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering.

 

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan direct! Wij lezen graag in jouw motivatiebrief waarom deze rol zo goed bij jou past. Daarnaast zijn wij benieuwd naar jouw ervaring, vergeet daarom niet om je cv mee te sturen. Solliciteer via de ’solliciteer’ knop. Heb je vragen over de vacature dan kun jij contact met locatiemanager Vera Knoop opnemen op maandag en woensdag via: 050 – 305 54 08. Zien wij jou snel?

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Deel deze vacature
Created with Snap