Lees in onze Q&A meer over het coronabeleid van Kinderopvang Zien

Kinderopvang Zien zoekt voor onze locatie De Held een:

Pedagogisch medewerker kinderopvang en BSO (16 to 24 uur)

  • 16-24 uur
  • Groningen
  • MBO

Kinderopvang Zien Groningen, locatie de Kleine Held, zoekt per direct een flexibele pedagogisch medewerker voor zowel het kinderdagverblijf als de BSO voor 16 tot 24 uur.

Wat ga je precies doen
Samen met collega’s zorg je ervoor dat de kinderen de beste opvang geboden krijgen. Door middel van het aanbieden van voorstellen volgens onze pedagogische visie blijf je de kinderen verwonderen. Je maakt gebruik van verschillende materialen en presenteert deze op een manier waardoor kinderen worden uitgenodigd om ermee aan de slag te gaan. Door de dag heen zijn er verschillende eetmomenten die je zo aantrekkelijk mogelijk maakt door de tafel mooi aan te kleden. Jij eet natuurlijk met de kinderen mee!

Wie ben jij
Jij bent een gedreven pedagogisch medewerker die graag het initiatief neemt en in staat is onze pedagogische visie over te brengen op de groep. Voor ons is het belangrijk dat je beschikt over een flexibel vermogen omdat geen dag hetzelfde is in de kinderopvang. Verder heb je:

– Oprechte liefde voor kinderen;

– De drive en open houding om jezelf steeds verder te ontwikkelen;

– Affiniteit met de visies van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

– Plezier in het samenwerken met collega’s;

– Een relevante, afgeronde opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor Kinderopvang.

Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen. Graag zien we hier wat van terug tijdens je sollicitatie.

Wie zijn wij
Bij Kinderopvang Zien hebben we oog voor jou! Zien is een kinderopvang en BSO in ontwikkeling en werkt op basis van vertrouwen. We werken vanuit de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en handelen vanuit onze kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering. Zien heeft oog voor ontwikkeling: wij leiden de beste en gelukkigste pedagogische medewerkers op. Zij hebben op hun beurt volop oog voor de ontwikkeling van de kinderen waar zij mee werken. ‘Het kind heeft 100 manieren van denken, spelen en praten, luisteren en verbazen’ zegt pedagoog en filosoof MalaguzziBij Zien geloven wij dat mensen die de vrijheid krijgen om met al hun ‘talen’ te ontdekken, krachtiger in hun schoenen staan. Dat geldt voor kinderen en zeker ook voor volwassenen.

Wat we je bieden
Zien is een jonge organisatie waar we kijken naar jouw behoeften. We proberen hierop in te spelen door medewerkers te voorzien van interne trainingen. Verder vinden we het belangrijk dat we jouw krachten en talenten inzetten waardoor je werkplezier ervaart. Daarnaast bieden we:

– Interne coaching in de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;

– Een jonge organisatie die volop in ontwikkeling is, waar jij je steentje aan kunt bijdragen;

– Werkplek waar aandacht wordt besteed aan jouw werkgeluk;

– Een jaarcontract voor gemiddeld 16 tot 24 uur per week (met daarna uitzicht op vast);

– Vakantiegeld 8%;

– Eindejaarsuitkering 2%;

– Salaris volgens de Cao kinderopvang schaal 6 (€2139,- tot €2913,-).

Procedure
Ben jij op korte termijn al beschikbaar en herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Graag lezen we in je motivatiebrief terug wat jouw ervaring is met onze pedagogische visie en waarom Zien goed bij jou past. Verstuur je cv én motivatiebrief via de “solliciteer” knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Voor meer informatie over de functie of Kinderopvang Zien kun je op dinsdag of donderdag bellen met Janke van der Meer: 050 556 8288.

Solliciteer direct

Deel deze vacature
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Created with Snap