Kinderopvang Zien zoekt voor onze locatie in Haren een:

Pedagogisch medewerker babygroep en BSO (14 uur)

 • 14 uur
 • Haren
 • MBO

Functieomschrijving

Kinderopvang Zien… de kinderopvang waar je wordt gezien! Wij creëren graag verbondenheid door met aandacht naar elkaar te kijken en luisteren. Wij werken met een onderscheidende visie, heldere communicatie en zorgvuldig gekozen kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering.
Het optimaal faciliteren van onze pedagogisch medewerkers in hun zorg voor de kinderen staat hierbij centraal. Zien haalt het beste in haar medewerkers naar boven. Wij hebben oog voor het welzijn en werkplezier van onze medewerkers. Heb jij oprechte aandacht voor kinderen en werk je graag in een inspirerende werkomgeving? Lees dan snel verder en hopelijk Zien wij jou gauw!

 

Wat ga je doen?

Wij geloven dat ieder mens geboren wordt met meer dan ‘100 talen’ die het waard zijn om te ontdekken. Als pedagogisch medewerker zorg je voor een inspirerende en veilige omgeving waarin kinderen en medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen en hun talenten optimaal kunnen benutten.

Je werkt met de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en biedt vanuit deze visie activiteiten aan die voorstellen worden genoemd. Door het klaarzetten van een voorstel gaan kinderen zelf op onderzoek uit met hun creativiteit en fantasie. Naast het aanbieden van voorstellen is het eetmoment ook een belangrijk onderdeel van de dag. Samen met de kinderen dek je de tafel en is er aandacht en respect voor gezonde en gevarieerde voeding. Verder ben je betrokken en lief voor de kinderen. Samen creëer je een plek waar een kind zich kan verwonderen, ontwikkelen en waar we met oprechte aandacht en vertrouwen werken.

 

De locatie

Dit kleinschalige, sfeervolle en huiselijke kinderdagverblijf vind je vlakbij het centrum van Haren. Vanuit deze locatie maak je makkelijk een uitstapje naar de nabijgelegen speeltuin en omgeving om te spelen en wandelen. Deze locatie heeft twee baby- en peutergroepen en een dubbele tuin wat je samen met de kinderen kunt ontdekken. De BSO is ook in het centrum van Haren en is speciaal voor de jongste schoolgaande kinderen van 4 tot 6 jaar. Na het gezamenlijke eetmoment worden er verschillende voorstellen aangeboden en in de vakanties organiseren we extra activiteiten en uitstapjes.

 

Wie ben jij?

Jij bent een gedreven en enthousiaste pedagogisch medewerker. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s en brengt de pedagogische visie over op de groep. Verder breng je mee:

 • Oprechte liefde voor kinderen;
 • De drive en open houding om jezelf verder te ontwikkelen;
 • Affiniteit met de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;
 • Plezier in het samenwerken met collega’s;
 • Een relevante, afgeronde opleiding die gekwalificeerd is volgens de cao-eisen voor kinderopvang.
 • Daarbij vinden we het leuk als je een uniek talent of vaardigheid meebrengt die je kan inzetten in je werk met de kinderen.

 

Wat wij jou bieden

Een omgeving waarbij we waarde hechten aan werkplezier, ontwikkeling en verbinding. Verder bieden wij jou:

 • Een enthousiast en gedreven team dat net als jij de beste kinderopvang willen bieden;
 • Mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in jouw rol;
 • Een jaarcontract voor 14 uur per week (met daarna uitzicht op vast);
 • Salaris volgens de cao-kinderopvang schaal 6 (€2155,- tot €2935,-);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering.

 

Solliciteer nu!

Wil jij meewerken in een organisatie waar jij wordt gezien? Solliciteer dan direct! Wij lezen graag in jouw motivatiebrief waarom deze rol zo goed bij jou past. Daarnaast zijn wij benieuwd naar jouw ervaring, vergeet daarom niet om je cv mee te sturen. Solliciteer via de ’solliciteer’ knop. Heb je vragen over de vacature dan kun jij contact met locatiemanager Vera Knoop opnemen op maandag en woensdag via: 050 – 305 54 08. Zien wij jou snel?

Solliciteer direct

Deel deze vacature

Solliciteer direct

Deel deze vacature
Created with Snap