Kinderopvang Zien zoekt een:

Pedagogisch medewerker hbo student te Groningen

 • 0 - 12 uur
 • Groningen
 • HBO

Volg jij een HBO-studie en zit je in je derde of vierde leerjaar? Ben je op zoek naar een baan waar jij kunt aangeven wanneer je beschikbaar bent? Dan biedt Kinderopvang Zien de oplossing.

 

Wat ga je precies doen
Wanneer jij beschikbaar bent kruip je in de rol van pedagogisch medewerker op ons kinderdagverblijf of BSO. Je biedt voorstellen aan en verzint leuke activiteiten die passen bij wat er op dat moment bij de kinderen speelt. Daarbij dek je de tafel, maak je leuke foto’s voor op onze sociale media kanalen en denk je mee over leuke creatieve activiteiten.


Wie ben jij

Jij bent een HBO – student en zit in je derde of vierde studiejaar van bijvoorbeeld de studie social work, pedagogiek, ALO, toegepaste psychologie of de lerarenopleiding. Je wilt graag ervaring opdoen in een jonge groeiende organisatie en bent benieuwd naar het reilen en zeilen binnen de kinderopvang. Je hebt een open houding en plezier in het samenwerken met collega’s. Verder:

 • Ben je flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag;
 • Wil je op verschillende locaties in de buurt bijspringen;
 • Sta je open om je te ontwikkelen binnen je rol;
 • Kun je goed overweg het geven en nemen van feedback.


Wie zijn wij

Zien is een kinderopvang en BSO in ontwikkeling en werkt op basis van vertrouwen. We werken vanuit de visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler en handelen vanuit onze kernwaarden: Zien, Respect, Vertrouwen en Verwondering. Zien heeft oog voor ontwikkeling: wij leiden de beste en gelukkigste pedagogische medewerkers op. Zij hebben op hun beurt volop oog voor de ontwikkeling van de kinderen waar zij mee werken. ‘Het kind heeft 100 manieren van denken, spelen en praten, luisteren en verbazen’ zegt pedagoog en filosoof MalaguzziBij Zien geloven wij dat mensen die de vrijheid krijgen om met al hun ‘talen’ te ontdekken, krachtiger in hun schoenen staan. Dat geldt voor kinderen en zeker ook voor volwassenen.

Neem een kijkje op onze website of sociale media kanalen om te zien hoe onze locaties zijn ingericht en welke activiteiten wij ondernemen met de kinderen.


Wat wij jou kunnen bieden

Aandacht voor jouw werkgeluk, de mogelijkheid om te werken in een jonge groeiende organisatie en interne trainingen. Verder vinden we het belangrijk dat we jouw krachten en talenten inzetten waardoor jij werkplezier ervaart. Daarnaast bieden we:

 • Interne coaching in de pedagogische visie van Reggio Emilia en Emmi Pikler;
 • Een jaarcontract;
 • Vakantiegeld 8%;
 • Eindejaarsuitkering 2%;
 • Salaris volgens de Cao kinderopvang schaal 6 (€2139,- tot €2913,-).


Procedure

Ben jij op korte termijn al beschikbaar en herken jij jezelf in bovenstaande tekst? Dan zien wij graag jou sollicitatie tegemoet. Verstuur je cv én motivatiebrief via de “solliciteer” knop. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Voor meer informatie over de functie of Kinderopvang Zien kun je op dinsdag of donderdag bellen met HR Adviseur Carmen Jonker via: 06-82 06 38 89.

Solliciteer direct

Deel deze vacature
Deel deze vacature
Created with Snap