Over

 • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (twee groepen voor 4 tot 12 jarigen)

Er is ook dagopvang mogelijk op deze locatie van Zien »

Welkom bij Kinderopvang Zien locatie de Buitenhof. Met een prachtige vestiging gelegen naast de A7 in Groningen hebben we een mooie, ruime locatie waar kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen spelen en ontdekken.

Op de eerste verdieping vind je de buitenschoolse opvang. Er zijn twee groepen, beide voor de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De groepen hebben allebei een eigen vertrouwde en inspirerende omgeving. Achter het pand is een grote buitenruimte met een zandbak, glijbaan, rekstokken en een eigen pannakooi. Deze buitenruimte biedt voor de kinderen veel plezier en ontdekkingen. Tijdens schoolvakanties organiseren we leuke uitstapjes voor de kinderen. 

Wij halen kinderen op van de volgende scholen:

 • OBS De Ploeg
 • CBS Anne Frankschool
 • CBS De Rehoboth
 • ODS De Starter

Nieuwsgierig geworden naar ons? Maak kennis met onze kinderopvang in Groningen.

of e-mail locatiemanager Ermina.

Openingstijden

Zien Buitenschoolse opvang de Buitenhof is 51 weken per jaar geopend. Tijdens schoolwerken bieden wij voorschoolse opvang aan vanaf 7.15 uur. Tijdens vakantieweken en op margedagen is dagopvang mogelijk van 7.15 uur tot 18.15 uur.

Sluitingsdagen

 • Nieuwjaarsdag (1 januari)
 • Pasen
 • Koningsdag
 • Pinksteren
 • Hemelvaart
 • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
 • Tussen kerst en oud en nieuw
 • Nieuwjaarsdag (1 januari)

Wij hebben één extra sluitingsdag per jaar:

 • De dag na Hemelvaart
Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Ermina

“Ik vind het geweldig om kinderen samen te mogen opvoeden met ouders, pedagogisch medewerkers en de kinderen zelf. Eruit halen wat erin zit. Samen creëren we een mooie, veilig plek voor de kinderen zeg ik altijd.’’ Ermina heeft ruim 12 jaar ervaring als locatiemanager bij kinderopvang Zien locatie de Buitenhof (voormalig Jabadoo). Ze woont in Zevenhuizen en is vier dagen per week aanwezig om het reilen en zeilen van de locatie te begeleiden.

Ermina houdt van een heldere en eerlijke communicatie. Het is belangrijk dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Duidelijke communicatie met een glimlach en veel humor. ‘’Ik vind het belangrijk om er te zijn voor de pedagogisch medewerkers, de kinderen en de ouders. Ik bied graag een luisterend oor en heb oog voor iedereen.’’ De kernwaarden van Zien (vertrouwen, zien, respect en verwondering) passen Ermina perfect.

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oudercommissiejabadoo@gmail.com

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 8,95 per uur

48 weken reguliere opvang: € 9,39 per uur

41 weken reguliere opvang: € 10,44

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap