Over Zien BSO Heerenveen

  • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (4+ groep en 7+ groep)
Er is ook dagopvang mogelijk op deze locatie van Zien »

Welkom op onze buitenschoolse opvanglocatie in Heerenveen. Wij vangen hier kinderen op van 4 tot en met 12 jaar. Het unieke aan deze BSO is dat onze pedagogische medewerkers verschillende talenten hebben. Van muziek maken en koken tot creatief bezig zijn en sporten. Onze BSO in Heerenveen heeft het allemaal. In de omgeving is voldoende mogelijkheid om met de kinderen op avontuur te gaan. We gaan regelmatig vissen en sporten in de nabijgelegen sportzalen. Ook is onze ontdektuin altijd een fijne plek om te ontdekken of om verstoppertje te spelen.

Wij halen de kinderen na schooltijd op en maken dan eerst tijd voor een gezonde snack of fruitmoment. Wij laten de kinderen vrij om de wereld om hun heen te ontdekken en zorgen voor een vertrouwde en inspirerende omgeving. Naast de voorstellen die worden klaargezet, hebben wij ook extra ruimten om in aanraking te komen met wel 100 talen, zoals een bouwkamer, een kunstatelier en een muziekkamer.

We halen van meer dan 15 verschillende basisscholen in de buurt kinderen op. Wil je graag weten of we jouw kindje ook ophalen? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder.

of e-mail locatiemanager Annick

Openingstijden

Zien BSO Heerenveen is 51 weken per jaar geopend. Tijdens schoolweken bieden wij naschoolse opvang tot 18.30 uur. Tijdens vakantieweken en op margedagen is dagopvang mogelijk van 7.30 uur tot 18.30 uur. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 – 7.30 uur.

Sluitingsdagen

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Bevrijdingsdag ( 1 keer per 5 jaar)
  • Tussen kerst en oud en nieuw
  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
P.J. Troelstralaan 2, 8442 DA Heerenveen

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager BSO Heerenveen: Annick de Jong

Ik vind het fantastisch om met verschillende mensen hetzelfde doel na te streven: de beste zorg voor kinderen. Het is daarbij een cadeautje om alle medewerkers tot hun recht te laten komen, door te ontdekken wat hen blij maakt, wat hun talenten en ambities zijn en daar samen aan te werken.

Ook vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen met een open blik en vol nieuwsgierigheid naar de wereld kijken. Hoe ze allemaal op hun eigen manier en op hun eigen tempo zichzelf en hun omgeving ontdekken én dat ze dit in vrijheid mogen doen. Ik heb de allerleukste baan die er is. Dat komt niet alleen door het samenwerken met een enthousiast team, maar ook door het contact met de kinderen en ouders.

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie Zien Heerenveen

Elke kinderopvanglocatie van Zien, waaronder deze opvang in Heerenveen, heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie van onze locatie in Heerenveen of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oudercommissie.detorteltuin@live.nl

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 9,34 per uur

41 weken reguliere opvang € 9,85 per uur

Voorschoolse opvang 41 weken: € 10,60 per uur

Exclusief de margedagen

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap