Over

  • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar
Er is ook dagopvang mogelijk op deze locatie van Zien »

‘Welkom op onze Buitenschoolse Opvang in Mildam. Op deze kleinschalige en knusse locatie vangen wij kinderen op van 4 tot 12 jaar van de basisschool De Tjongerschool. Elke middag staat dezelfde enthousiaste medewerker op de groep. De kinderen komen terecht in een vertrouwde en inspirerende omgeving met een vast gezicht op de groep. Er heerst hier een gezellige en huiselijke sfeer. Er staat een lange tafel waar je creatief bezig kunt zijn, spelletjes kunt spelen of lekker kunt kletsen over je schooldag. Ook staat er een fijne bank waar de kinderen zicht kunnen terugtrekken met een fijn boek. Bij Zien kan het allemaal.

De locatie heeft een prachtige tuin waar de kinderen kunnen ontdekken en spelen. We hebben een heerlijk bos dichtbij waar we kunnen wandelen, uitrazen en ravotten. Daarnaast lopen we ook zo het dorp van Mildam in met de kinderen. Genoeg te zien en te doen om in aanraking te komen met wel 100 talen.’

Wij halen kinderen op van de school:

  • OBS De Tjongerschool

of e-mail locatiemanager Annick

Openingstijden

Zien BSO Mildam is 41 weken per jaar geopend. Tijdens schoolweken bieden wij naschoolse opvang tot 18.30 uur. Wij zijn op vrijdag altijd gesloten. Tijdens vakantieweken en op margedagen verwelkomen wij de kinderen graag op onze BSO in Heerenveen. Ook is tijdens vakantieweken en op margedagen dagopvang mogelijk van 7.30 uur tot 18.30 uur.

Sluitingsdagen

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaart
  • Bevrijdingsdag ( 1 keer per 5 jaar)
  • Tussen kerst en oud en nieuw
  • Nieuwjaarsdag (1 januari)

 

*Bij voldoende aanvragen is in deze periode noodopvang mogelijk.

Schoterlandseweg 95 8454 KD Mildam

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Annick de Jong

Ik vind het fantastisch om met verschillende mensen hetzelfde doel na te streven: de beste zorg voor kinderen. Het is daarbij een cadeautje om alle medewerkers tot hun recht te laten komen, door te ontdekken wat hen blij maakt, wat hun talenten en ambities zijn en daar samen aan te werken.

Ook vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen met een open blik en vol nieuwsgierigheid naar de wereld kijken. Hoe ze allemaal op hun eigen manier en op hun eigen tempo zichzelf en hun omgeving ontdekken én dat ze dit in vrijheid mogen doen. Ik heb de allerleukste baan die er is. Dat komt niet alleen door het samenwerken met een enthousiast team, maar ook door het contact met de kinderen en ouders.

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oudercommissie.detorteltuin@live.nl

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 9,34 per uur

41 weken reguliere opvang € 9,85 per uur

Voorschoolse opvang 41 weken: € 10,60 per uur

Exclusief de margedagen

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap