Over

 • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud

‘De Groene BSO zit in hetzelfde nieuwe gebouw als voetbalvereniging VV Gorecht. Hier vangen we schoolgaande kinderen op in de leeftijd tot 12 jaar. We noemen het de Groene BSO vanwege de enorme hoeveelheid van groene buitenruimte die we hier tot onze beschikking hebben. We mogen op een groot voetbalveld spelen, op diverse kleine veldjes en op de atletiekbaan. Je zult de begeleiders en kinderen hier dan ook veel vinden als ze sport- en spelactiviteiten doen. Of op een wandeling in de groene, bosrijke omgeving. 

Al deze ruimte is natuurlijk hartstikke fijn, na een lange dag op school. We halen de kinderen op met de elektrische bakfiets – of ze fietsen op hun eigen fiets mee. De begeleiding zorgt voor leuke activiteiten, maar heeft een kind behoefte aan even praten, lekker uitrazen of juist helemaal niets doen, dan kan dat ook.’

Wij halen kinderen op van de scholen:

 • Brinkschool
 • Sint Nicolaasschool
 • De Borg
 • Peter Petersenschool

Laat je oog vallen op onze Groene BSO.

of e-mail locatiemanager Siska

Openingstijden

Zien Groene BSO Haren is 51 weken per jaar geopend. Tijdens schoolweken bieden wij naschoolse opvang tot 18.15 uur. Tijdens vakantieweken en op margedagen is dagopvang mogelijk van 7.30 uur tot 18.15 uur. Verlengde opvang is eventueel mogelijk tot 18.30 uur.

Sluitingsdagen:

 • Pasen
 • Pinksteren
 • Koningsdag
 • Hemelvaart en de dag na hemelvaart
 • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
 • Kerst tot en met Oud & Nieuw (25 dec t/m 1 jan)
Scharlakenlaan 28
9751 HD Haren

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Vera Knoop

‘’Het belangrijkste vind ik dat kinderen een leuke dag hebben en dat we goede en liefdevolle zorg bieden. Het is heel fijn dat ik daar samen met een mooi team aan mag bijdragen.’’ Vera heeft ruim 10 jaar ervaring op de groep en is inmiddels al meer dan 12 jaar leidinggevende in de kinderopvang. Sinds mei 2021 is ze verhuisd van Weesp naar Groningen en is ze locatiemanager in Haren.

Vera vindt het belangrijk dat ze haar medewerkers ondersteunt waar ze kan, ze zich gehoord en gezien voelen en ze ideeën kunnen aandragen. ‘’Iedereen is in mijn ogen even belangrijk. Samen kom je tot de mooiste dingen.’’ Duidelijk communiceren, eerlijkheid en vertrouwen staan centraal. ‘’Als je ergens mee zit of iets leuks wilt delen; ik ben er voor je’’. Vera sluit een werkdag goed af als ze ziet dat de kinderen, ouders en de medewerkers een lach op hun gezicht hebben. ‘’Dat geeft een voldaan gevoel.’’

Oudercommissie

Elke bso-locatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ocbsozien@outlook.com

 

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven

Opvang voor kinderen van 4-12 jaar ? Ook dat kan bij onze 3 BSO locaties in Haren.  Wij bieden opvang na school, tijdens schoolvakanties en margedagen. 

51 weken reguliere opvang: € 7,90 per uur
48 weken reguliere opvang: € 8,33 per uur
41 weken reguliere opvang: € 8,89 per uur
Flexibele opvang: € 9,78 per uur

Pakketten zijn exclusief margedagen

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien BSO De Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien BSO De Torteltuin, Mildam

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien

Zien BSO Kromme Elleboog, Haren

Meer zien

Zien Sport en Spel BSO TSH, Haren

Meer zien
Created with Snap