Over

  • Babygroep (6 weken tot 2 jaar)
  • Peutergroep (2-4 jaar)

Welkom bij onze kinderopvang in Roden. Onze huiselijke en kleinschalige opvang ligt vlakbij het centrum van Nieuw Roden. Het is een ideale locatie voor leuke uitstapjes met de kinderen. Je zult ons dan ook vaak buiten zien voor een kleine wandeling naar het hertenkamp of in de nabij gelegen speeltuin.

Aan de Roderweg hebben we een babygroep en 2 peutergroepen. Opvang draait om warmte en vertrouwdheid. Elke groep heeft zijn eigen vaste begeleiders, waardoor de kinderen altijd bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen. Ook onze ruimten richten wij daarop in. Sfeervol, licht en met vele ontdekhoekjes om de kinderen in aanraking te laten komen wel wel 100 verschillende ‘talen’. Ook buiten kunnen de kinderen hun energie kwijt. Er is een mooie tuin waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, spelen.

Ontdek met al je talen. Maak kennis met onze kinderopvang in Roden.

of e-mail locatiemanager Zwanet.

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Roden is 52 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 –7.30 uur (incl ontbijt) en van 18.00 – 19.00  uur.

Sluitingsdagen:

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag en dag na Hemelvaart
  • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
  • Kerstdagen (25 en 26 december)
  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
Roderweg 82-84
9311 PB Nieuw-Roden

Ateliers en inrichting

Om de kinderen in aanraking te laten komen met 100 verschillende talen worden er elke dag verschillende voorstellen aangeboden op de locatie. Rondom ons pand zijn 2 aparte tuinen waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, op ontdekking kunnen gaan. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie aan de Kromme Elleboog ? Neem contact op met onze locatiemanager Siska Kanninga of vraag online een rondleiding aan.

Locatiemanager Zwanet Bus

Locatiemanager Zwanet Bus weet al van jongs af aan dat ze met kinderen wil werken. De turnlessen die ze jarenlang gaf, versterkten dit gevoel. Het werd de kinderopvang waar sport, spel en samenwerking samenkomt. Als locatiemanager voelt ze zich, dankzij alle verantwoordelijkheden, de stuurvrouw die het schip over zee loodst. Maar dat doet ze niet alleen. Samen met collega’s, kinderen en ouders weet ze van kinderopvang Zien in Roden een gemoedelijke en warme plek te maken. Dit kan dankzij de duidelijke en oprechte communicatie. Ze is aanspreekpunt voor collega’s en ouders, maar ook met kinderen maakt ze graag dagelijks een praatje.

“Ik vind het ontzettend belangrijk om een vertrouwensband op te bouwen met collega’s, kinderen en ouders. Dat is voor mij de basis van een goede samenwerking.” Deze vertrouwensband creëert ze door mensen een luisterend oor te bieden; iedereen kan bij Zwanet terecht. “En waardering uitspreken, dat vind ik misschien nog wel het allerbelangrijst. ‘Ik ben blij dat je er bent’ of ‘wat doe je het goed.’ Het is zo’n kleine moeite en complimentjes doen iedereen goed.” Bovendien wil Zwanet dat de stem van iedereen gehoord wordt, “en pas als iedereen zich op zijn gemak voelt, ben ik tevreden.”

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oudersdekluts@gmail.com

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven

52 weken reguliere opvang: € 8,41 per uur
49 weken reguliere opvang: € 8,64 per uur
40 weken reguliere opvang: € 9,41 per uur

Verlengde opvang
52 weken reguliere opvang: € 8,53 per uur
49 weken reguliere opvang: € 8,77 per uur
40 weken reguliere opvang: € 9,52 per uur.

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien BSO De Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien BSO De Torteltuin, Mildam

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien

Zien BSO Kromme Elleboog, Haren

Meer zien

Zien Sport en Spel BSO TSH, Haren

Meer zien

Zien Groene BSO Scharlakenlaan, Haren

Meer zien
Created with Snap