Over

  • Twee babygroepen (0 tot 2 jaar) 
  • Twee peutergroepen (2 tot 4 jaar)
  • Peuterplusgroep (3,5 tot 4 jaar)

Er is ook buitenschoolse opvang mogelijk op deze locatie van Zien »

‘Welkom bij onze kinderopvang in Heerenveen. De ligging van onze locatie is centraal en wij zitten vlakbij het centrum van Heerenveen. We gaan hier vaak wandelend of in de bolderkar met de kinderen heen. Onze trots op de locatie is de prachtige ontdektuin met leuke dieren zoals kippen en konijnen. We zijn dan ook graag met de kinderen buiten. De ontdektuin heeft veel plekjes om volop te ontdekken en te verstoppen.

Op deze locatie hebben we twee babygroepen, twee peutergroepen en een peuterplusgroep. Wij vinden warmte en vertrouwdheid op de groep heel belangrijk. Elke groep heeft daarom een vast team aan pedagogische medewerkers, waardoor de kinderen bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen. Wij besteden veel aandacht aan bewegen met de allerkleinsten en peuters in het aanwezige gymlokaal. Onze gediplomeerde medewerkers bieden op spelenderwijs verschillende oefeningen aan en de kinderen mogen op hun eigen tempo meedoen. Onze ruimten kernmerken zich door sfeervol, licht en met veel ontdekhoekjes. Zo komen de kinderen in aanraking met wel 100 verschillende talen.’ 

Nieuwsgierig geworden naar ons? Maak kennis met onze kinderopvang in Heerenveen.

of e-mail locatiemanager Annick

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Heerenveen is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.30 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 – 7.30 uur.

Sluitingsdagen

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Bevrijdingsdag ( 1 keer per 5 jaar)
  • Tussen kerst en oud en nieuw
  • Nieuwjaarsdag (1 januari)
P.J. Troelstralaan 2, 8442 DA Heerenveen

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Annick de Jong

Ik vind het fantastisch om met verschillende mensen hetzelfde doel na te streven: de beste zorg voor kinderen. Het is daarbij een cadeautje om alle medewerkers tot hun recht te laten komen, door te ontdekken wat hen blij maakt, wat hun talenten en ambities zijn en daar samen aan te werken.

Ook vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen met een open blik en vol nieuwsgierigheid naar de wereld kijken. Hoe ze allemaal op hun eigen manier en op hun eigen tempo zichzelf en hun omgeving ontdekken én dat ze dit in vrijheid mogen doen. Ik heb de allerleukste baan die er is. Dat komt niet alleen door het samenwerken met een enthousiast team, maar ook door het contact met de kinderen en ouders.

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie, zo ook onze kinderopvang de Torteltuin in Heerenveen. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oudercommissie.detorteltuin@live.nl

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 10,54 per uur

48 weken reguliere opvang: € 11,06 per uur

Flexibele opvang: € 11,65 per uur

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap