Over

  • Twee babygroepen (0 tot 2 jaar) 
  • Twee peutergroepen (2 tot 4 jaar)

‘Welkom bij onze kinderopvang aan de Hortuslaan in Haren. Onze huiselijke, sfeervolle en kleinschalige opvang vind je vlak bij het centrum van Haren. Vanuit de opvang maak je makkelijk een uitstapje naar de nabijgelegen speeltuin. Je zult ons dus vaak zien voor een kleine wandeling of een bezoek aan de speeltuin in de buurt.

Aan de Hortuslaan hebben we twee babygroepen en twee peutergroepen. Elke groep heeft eigen vaste begeleiders, waardoor de kinderen altijd bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen.

Elke dag zijn er verschillende voorstellen voor de kinderen – en door de kinderen zelf geopperd. Die ontdekken ze binnen en buiten het gebouw, want er zijn twee mooie tuinen waar het altijd fijn buitenspelen is. Zo komt ieder kind in aanraking met wel 100 verschillende talen.’

Ontdek met al je talen. Maak kennis met onze kinderopvang in Haren

of e-mail locatiemanager Vera

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Haren is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.15 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is eventueel mogelijk tot 18.30 uur.

Sluitingsdagen

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaart en dag na hemelvaart
  • Bevrijdingsdag ( 1 keer per 5 jaar)
  • Tussen kerst en oud en nieuw
Hortuslaan 18
9751 BG Haren

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Vera Knoop

‘’Het belangrijkste vind ik dat kinderen een leuke dag hebben en dat we goede en liefdevolle zorg bieden. Het is heel fijn dat ik daar samen met een mooi team aan mag bijdragen.’’ Vera heeft ruim 10 jaar ervaring op de groep en is inmiddels al meer dan 12 jaar leidinggevende in de kinderopvang. Sinds mei 2021 is ze verhuisd van Weesp naar Groningen en is ze locatiemanager in Haren.

Vera vindt het belangrijk dat ze haar medewerkers ondersteunt waar ze kan, ze zich gehoord en gezien voelen en ze ideeën kunnen aandragen. ‘’Iedereen is in mijn ogen even belangrijk. Samen kom je tot de mooiste dingen.’’ Duidelijk communiceren, eerlijkheid en vertrouwen staan centraal. ‘’Als je ergens mee zit of iets leuks wilt delen; ik ben er voor je’’. Vera sluit een werkdag goed af als ze ziet dat de kinderen, ouders en de medewerkers een lach op hun gezicht hebben. ‘’Dat geeft een voldaan gevoel.’’

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie, zo ook ons kinderopvang in Haren. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ockdvzienharen@outlook.com

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 10,66 per uur

48 weken reguliere opvang: € 11,24 per uur

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap