Over Zien kinderopvang Haren

  • Twee babygroepen (0 tot 2 jaar) 
  • Twee peutergroepen (2 tot 4 jaar)

‘Welkom bij onze kinderopvang aan de Hortuslaan in Haren. Onze huiselijke, sfeervolle en kleinschalige opvang vind je vlak bij het centrum van Haren. Vanuit de opvang maak je makkelijk een uitstapje naar de nabijgelegen speeltuin. Je zult ons dus vaak zien voor een kleine wandeling of een bezoek aan de speeltuin in de buurt.

Aan de Hortuslaan hebben we twee babygroepen en twee peutergroepen. Elke groep heeft eigen vaste begeleiders, waardoor de kinderen altijd bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen.

Elke dag zijn er verschillende voorstellen voor de kinderen – en door de kinderen zelf geopperd. Die ontdekken ze binnen en buiten het gebouw, want er zijn twee mooie tuinen waar het altijd fijn buitenspelen is. Zo komt ieder kind in aanraking met wel 100 verschillende talen.’

Ontdek met al je talen. Maak kennis met onze kinderopvang in Haren.

of e-mail locatiemanager Ellen

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Haren is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.15 uur ‘s avonds. 

 

Sluitingsdagen

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaart en dag na hemelvaart
  • Bevrijdingsdag ( 1 keer per 5 jaar)
  • Tussen kerst en oud en nieuw
Hortuslaan 18
9751 BG Haren

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Ellen Bakker

Locatiemanager 

 

“Ik vind het fantastisch om met verschillende mensen hetzelfde doel na te streven: de beste zorg voor kinderen. Het is daarbij een cadeautje om alle medewerkers tot hun recht te laten komen, door te ontdekken wat hen blij maakt, wat hun talenten en ambities zijn en daar samen aan te werken.

Ook vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen met een open blik en vol nieuwsgierigheid naar de wereld kijken. Hoe ze allemaal op hun eigen manier en op hun eigen tempo zichzelf en hun omgeving ontdekken én dat ze dit in vrijheid mogen doen. Ik heb de allerleukste baan die er is. Dat komt niet alleen door het samenwerken met een enthousiast team, maar ook door het contact met de kinderen en ouders”.

 

 

Hoe zien ouders ons

Oudercommissie locatie Haren

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie, zo ook ons kinderopvang in Haren. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie van onze locatie in Haren of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: oczienharen@hotmail.com

Uurtarieven 2024

51 weken reguliere opvang: € 10,66 per uur

48 weken reguliere opvang: € 11,24 per uur

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – Sylvius, Groningen

Sylviuslaan 2 9728 NS Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO de Blokhut – de Wijert, Groningen

Multatulistraat 169 9721 NJ Groningen deblokhut@wijzienjou.nl 050 526 88 13 Meer zien
Groningen
bso

Zien BSO De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf De Held, Groningen

Leegeweg 4a 9745 CP Groningen deheld@wijzienjou.nl 050 556 82 88 Meer zien
Groningen
kdv

Zien Kinderdagverblijf de Buitenhof, Groningen

Eemsgolaan 11 9727 DW Groningen buitenhof@wijzienjou.nl 050 52 00 910 Meer zien
Created with Snap