Over

  • Babygroep (6 weken tot 2 jaar)
  • Peutergroep (2-4 jaar)

‘Welkom in onze kinderopvang aan de Kromme Elleboog in Haren. Onze huiselijke en kleinschalige opvang ligt vlak bij het centrum van Haren en in een groene, ruim opgezette buurt. Het is de ideale locatie voor leuke uitstapjes met de kinderen. Je zult ons dan ook vaak zien tijdens een kleine wandeling of in de nabijgelegen speeltuin.

Opvang draait om warmte en vertrouwdheid. Onze ruimten richten we daaropin: sfeervol, licht en met vele ontdekkingen om de kinderen in aanraking te laten komen met wel 100 verschillende ‘talen’. Ook buiten kunnen de kinderen hun energie kwijt. Er zijn twee tuinen waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, spelen.’

Ontdek met al je talen. Maak kennis met onze kinderopvang in Haren.

of e-mail locatiemanager Siska

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Haren is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.15 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is eventueel mogelijk tot 18.30 uur.

Sluitingsdagen:

  • Pasen
  • Pinksteren
  • Koningsdag
  • Hemelvaart en de dag na hemelvaart
  • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
  • Kerst tot en met Oud & Nieuw (25 dec t/m 1 jan)
Kromme Elleboog 27, Haren

Ateliers en inrichting

Om de kinderen in aanraking te laten komen met 100 verschillende talen worden er elke dag verschillende voorstellen aangeboden op de locatie. Rondom ons pand zijn 2 aparte tuinen waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, op ontdekking kunnen gaan. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie aan de Kromme Elleboog ? Neem contact op met onze locatiemanager Siska Kanninga of vraag online een rondleiding aan.

Locatiemanager Siska Kanninga

Siska is de spin in het web, een echte duizendpoot, maar bovenal een mensenmanager. Naast de dagelijkse bedrijfsvoering is ze verantwoordelijk voor het aansturen van de teams van de verschillende Zien-locaties in Haren. Siska vindt het belangrijk dat je gezien wordt op je werk; een plek waar je een groot deel van je tijd doorbrengt. “Het geeft een goed gevoel als er persoonlijke aandacht voor je is en je met respect behandeld wordt”. Dat geldt overigens niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de ouders, zo zegt Siska. “Heldere communicatie is onderdeel van die respectvolle omgang. Ik vind het belangrijk om zowel de medewerkers als de ouders mee te nemen in de gang van zaken én om oprechte interesse te tonen in hen als persoon.” Die oprechte interesse toont ze niet alleen door te vragen hoe het met ze gaat, maar ook door de kwaliteiten van de pedagogisch medewerkers te zien én met hen aan de slag te gaan om die verder te ontwikkelen. Deze eigenschappen en vaardigheden heeft Siska van nature, maar ontwikkelde ze ook in de jaren die ze in het bedrijfsleven en het onderwijs werkte en in de ruim twaalf jaar die ze nu in de kinderopvangbranche werkt.

Innoveren en ondernemen; daar krijgt Siska energie van, vooral als ze hier samen met het team mee aan de slag gaat. Ze kan goed out of the box denken en ziet altijd mogelijkheden om de kinderopvang – op welke manier dan ook – te verbeteren. “Iedere dag biedt nieuwe kansen voor ontwikkeling; zowel voor mijzelf als voor de medewerkers en de kinderopvang in het algemeen”. Siska heeft niet alleen oog voor ontwikkeling, maar haalt er ook veel plezier uit om ermee bezig te zijn tijdens haar werk. Ook in haar privéleven is ze ondernemend – het liefst in de buitenlucht.  Ze organiseert gezellige uitjes met vrienden en familie en trekt graag de natuur in. Sporten, reizen en nieuwe dingen beleven, prikkelen haar creativiteit wat goed van pas komt in haar werk. Zo inspireert en motiveert ze de medewerkers bij het verrijken van de omgeving voor de kinderen, zoals de inrichting van de verschillende ruimtes. Hierdoor kunnen de kinderen zich volop verwonderen en ontdekken wat ze leuk vinden. De visie van Zien sluit perfect aan bij die van Siska zelf: “Ik wil de kinderen graag, samen met het team én de ouders, laten ontwikkelen tot wie ze willen zijn. Daarnaast wil ik continu investeren in de talenten van de medewerkers, zodat zij volledig tot hun recht komen bij Zien”.

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ockdvzienharen@outlook.com

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven

51 weken reguliere opvang: € 8,82 per uur
48 weken reguliere opvang: € 9,31 per uur
Flexibele opvang: € 9,43 per uur


Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf de Kluts, Roden

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf Slochterborgje, Slochteren

Meer zien van deze locatie

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Sport en Spel BSO TSH, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Groene BSO Scharlakenlaan, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) Hortuslaan, Haren

Meer zien van deze locatie
Created with Snap