Over

  • Babygroep (6 weken tot 2 jaar)
  • Peutergroep (2-4 jaar)

 

Er is ook buitenschoolse opvang mogelijk op deze locatie van Zien

‘Welkom bij onze kinderopvang in Slochteren, in het altijd levendige kindercentrum. Wat direct opvalt is het mooie vrije uitzicht uit over de landerijen. We zijn dan ook graag en veel buiten met de kinderen, bijvoorbeeld in de prachtige nieuwe ontdek-tuin.

Aan de Slochterveldweg hebben we een babygroep en een peutergroep. Een groep heeft eigen vaste begeleiders, waardoor de kinderen altijd bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen. Elke dag zijn er verschillende voorstellen voor de kinderen – en door de kinderen zelf geopperd. Gaan we ravotten in de tuin? Ontdekken in de keuken of een spel spelen in het speellokaal? Zo komt ieder kind in aanraking met wel 100 verschillende talen.’

of e-mail locatiemanager Ellen

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Slochteren is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 – 7.30 uur en van 18.00 – 18.30 uur.

Sluitingsdagen:

  • Pasen
  • Hemelvaartsdag
  • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
  • Koningsdag
  • Pinksteren
  • Kerstdagen
  • Tussen Kerst en oud en nieuw
  • Nieuwjaarsdag
Slochterveldweg 1C, Slochteren

Ateliers en inrichting

Om de kinderen in aanraking te laten komen met 100 verschillende talen worden er elke dag verschillende voorstellen aangeboden op de locatie. Rondom ons pand zijn 2 aparte tuinen waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, op ontdekking kunnen gaan. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie aan de Kromme Elleboog ? Neem contact op met onze locatiemanager Siska Kanninga of vraag online een rondleiding aan.

Locatiemanager Ellen Bakker

Ik vind het fantastisch om met verschillende mensen hetzelfde doel na te streven: de beste zorg voor kinderen. Het is daarbij een cadeautje om alle medewerkers tot hun recht te laten komen, door te ontdekken wat hen blij maakt, wat hun talenten en ambities zijn en daar samen aan te werken.

Ook vind ik het prachtig om te zien hoe kinderen met een open blik en vol nieuwsgierigheid naar de wereld kijken. Hoe ze allemaal op hun eigen manier en op hun eigen tempo zichzelf en hun omgeving ontdekken én dat ze dit in vrijheid mogen doen. Ik heb de allerleukste baan die er is. Dat komt niet alleen door het samenwerken met een enthousiast team, maar ook door het contact met de kinderen en ouders.

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ocslochteren@wijzienjou.nl

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven

51 weken reguliere opvang € 8,69 per uur
48 weken reguliere opvang € 9,09 per uur
Verlengde opvang € 2,36 per kwartier


Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf de Kluts, Roden

Meer zien van deze locatie

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Kinderdagverblijf Kromme Elleboog, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Sport en Spel BSO TSH, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Groene BSO Scharlakenlaan, Haren

Meer zien van deze locatie

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) Hortuslaan, Haren

Meer zien van deze locatie
Created with Snap