Over

  • Babygroep (6 weken tot 2 jaar)
  • Peutergroep (2-4 jaar)

 

Er is ook buitenschoolse opvang mogelijk op deze locatie van Zien

‘Welkom bij onze kinderopvang in Slochteren, in het altijd levendige kindercentrum. Wat direct opvalt is het mooie vrije uitzicht uit over de landerijen. We zijn dan ook graag en veel buiten met de kinderen, bijvoorbeeld in de prachtige nieuwe ontdek-tuin.

Aan de Slochterveldweg hebben we een babygroep en een peutergroep. Een groep heeft eigen vaste begeleiders, waardoor de kinderen altijd bij mensen worden opgevangen die zij goed kennen. Elke dag zijn er verschillende voorstellen voor de kinderen – en door de kinderen zelf geopperd. Gaan we ravotten in de tuin? Ontdekken in de keuken of een spel spelen in het speellokaal? Zo komt ieder kind in aanraking met wel 100 verschillende talen.’

of e-mail locatiemanager Maike

Openingstijden

Zien Kinderdagverblijf Slochteren is 51 weken per jaar geopend van 7.30 uur ’s ochtends tot 18.00 uur ‘s avonds. Verlengde opvang is mogelijk vanaf 7.00 – 7.30 uur en van 18.00 – 18.30 uur.

Sluitingsdagen:

  • Pasen
  • Hemelvaartsdag
  • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
  • Koningsdag
  • Pinksteren
  • Kerstdagen
  • Tussen Kerst en oud en nieuw
  • Nieuwjaarsdag
Slochterveldweg 1C
9621 TD Slochteren

Ateliers en inrichting

Om de kinderen in aanraking te laten komen met 100 verschillende talen worden er elke dag verschillende voorstellen aangeboden op de locatie. Rondom ons pand zijn 2 aparte tuinen waar de kinderen dagelijks, bij mooi en slecht weer, op ontdekking kunnen gaan. Bent u nieuwsgierig naar onze locatie aan de Kromme Elleboog ? Neem contact op met onze locatiemanager Siska Kanninga of vraag online een rondleiding aan.

Locatiemanager Maike Beerling

‘’Wat ik het leukste vind aan mijn werk is kijken naar de mogelijkheden van de kinderen en van de medewerkers. Uitzoeken wat wel kan in plaats van niet, samenwerken en ieder individu echt zien.’’ Maike werkt al jaren in de kinderopvang en met de visie van Emmi Pikler en Reggio Emilia. Ze heeft hierdoor een berg ervaring op de werkvloer en dit draagt bij aan haar rol als locatiemanager. Na haar traineeship binnen Zien, is Maike sinds april 2021 locatiemanager in Slochteren.

Maike gaat met een voldaan gevoel naar huis als ze merkt dat er een positieve sfeer hangt bij de medewerkers, de kinderen blij zijn en de ouders tevreden. ‘’Ik vind een positieve benadering, transparantie en eerlijkheid ontzettend belangrijk in de communicatie richting medewerkers, ouders en de kinderen.’’ Maike vindt daarom persoonlijke aandacht en een prettige sfeer heel belangrijk. ‘’Als mijn medewerkers goed in hun vel zitten, zie je dat terug in de kinderen. Dit is waar we het voor doen samen.’’

Oudercommissie

Elke kinderopvanglocatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ocslochteren@wijzienjou.nl

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven 2022

51 weken reguliere opvang € 9,08 per uur

48 weken reguliere opvang € 9,50 per uur

Verlengde opvang € 2,46 per kwartier

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien Kinderdagverblijf Jabadoo, Groningen

Meer zien

Zien BSO Jabadoo, Groningen

Meer zien

Zien BSO De Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien BSO De Torteltuin, Mildam

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Kluts, Roden

Meer zien

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien

Zien BSO Kromme Elleboog, Haren

Meer zien