Over

 • Buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud

Een buitenschoolse opvang in hetzelfde gebouw als een tennisvereniging en omgeven door voetbal en hockeyvelden? Dan kan het niet anders dan dat we sport en spel een belangrijk onderdeel van ons activiteitenprogramma maken. Op deze locatie werkt een sportdocent. Die helpt de kinderen als zij kennis willen maken met een sport. 

Op deze locatie bij tennisvereniging TSH vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, maar met name vanaf 6 jaar. Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Behalve Sport en Spel organiseren we ook andere activiteiten en uitstapjes. De kinderen worden gebracht en gehaald met onze elektrische bakfiets of op de fiets. Na schooltijd krijgen ze een gezonde snack.

Wij halen kinderen op van de scholen:

 • Brinkschool
 • Sint Nicolaasschool
 • De Borg
 • Peter Petersenschool

Laat je oog vallen op onze Sport en Spel BSO.

of e-mail locatiemanager Vera

Openingstijden

Zien Sport en Spel BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Tijdens schoolweken bieden wij naschoolse opvang tot 18.15 uur. Tijdens vakantieweken en op margedagen is dagopvang mogelijk van 7.30 uur tot 18.15 uur. Verlengde opvang is eventueel mogelijk tot 18.30 uur.

Sluitingsdagen:

 • Pasen
 • Pinksteren
 • Koningsdag
 • Hemelvaart en de dag na hemelvaart
 • Bevrijdingsdag (1 keer per 5 jaar)
 • Kerst tot en met Oud & Nieuw (25 dec t/m 1 jan)
Oosterweg 86
9751 PK Haren

Ateliers en inrichting

Zien biedt een rijke omgeving voor de kinderen om op onderzoek te gaan. Speelruimtes en ateliers binnen, natuurlijke speelmaterialen buiten. Op deze manier komt ieder kind in aanraking met wel ‘100 talen’. Zoals muziek, dans, kunst, voeding, licht en donker, natuur, wetenschap, sport.

Locatiemanager Vera Knoop

‘’Het belangrijkste vind ik dat kinderen een leuke dag hebben en dat we goede en liefdevolle zorg bieden. Het is heel fijn dat ik daar samen met een mooi team aan mag bijdragen.’’ Vera heeft ruim 10 jaar ervaring op de groep en is inmiddels al meer dan 12 jaar leidinggevende in de kinderopvang. Sinds mei 2021 is ze verhuisd van Weesp naar Groningen en is ze locatiemanager in Haren.

Vera vindt het belangrijk dat ze haar medewerkers ondersteunt waar ze kan, ze zich gehoord en gezien voelen en ze ideeën kunnen aandragen. ‘’Iedereen is in mijn ogen even belangrijk. Samen kom je tot de mooiste dingen.’’ Duidelijk communiceren, eerlijkheid en vertrouwen staan centraal. ‘’Als je ergens mee zit of iets leuks wilt delen; ik ben er voor je’’. Vera sluit een werkdag goed af als ze ziet dat de kinderen, ouders en de medewerkers een lach op hun gezicht hebben. ‘’Dat geeft een voldaan gevoel.’’

Oudercommissie

Elke bso-locatie van Zien heeft een eigen oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt de ouders. Naast de signalerende en stimulerende functie op de dagelijkse gang van zaken bij Zien heeft de oudercommissie ook een verzwaard adviesrecht. Dit verzwaard adviesrecht heeft o.a. betrekking op prijsstijgingen, beleid ten aanzien van groepsgrootte, kind-leider ratio, voeding, veiligheid, hygiëne en het pedagogisch werkplan.

Lijkt het je leuk om mee te praten met onze oudercommissie of wil je lid worden van de oudercommissie? Stuur een mail naar: ocbsozien@outlook.com

 

Hoe zien ouders ons

Uurtarieven

Opvang voor kinderen van 4-12 jaar ? Ook dat kan bij onze 3 BSO locaties in Haren.  Wij bieden opvang na school, tijdens schoolvakanties en margedagen. 

51 weken reguliere opvang: € 7,90 per uur
48 weken reguliere opvang: € 8,33 per uur
41 weken reguliere opvang: € 8,89 per uur
Flexibele opvang: € 9,78 per uur

Pakketten zijn exclusief margedagen

Of richt je blik op

andere opvanglocaties van Zien

Zien BSO De Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien BSO De Torteltuin, Mildam

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Torteltuin, Heerenveen

Meer zien

Zien Buitenschoolse Opvang (BSO) de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf de Kluts, Roden

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien BSO Slochterborgje, Slochteren

Meer zien

Zien Kinderdagverblijf Hortuslaan, Haren

Meer zien

Zien BSO Kromme Elleboog, Haren

Meer zien

Zien Groene BSO Scharlakenlaan, Haren

Meer zien
Created with Snap